Επαγγελματική Κατάρτιση στο EFT
(Emotional Freedom Techniques® Practitioner)

Κόστος συμμετοχής και όροι πληρωμής

Το κόστος συμμετοχής αντικατοπτρίζει το ότι:

  • Η ομάδα εκπαίδευσης είναι μικρή, από 3 ως 10 άτομα.
  • Η εκπαίδευση στην αίθουσα περιλαμβάνει τέσσερις ολόκληρες ημέρες
  • Ο εκπαιδευτής ασχολείται προσωπικά με κάθε εκπαιδευόμενο και εκτός αίθουσας και είναι συνεχώς διαθέσιμος για απορίες και συμβουλές
  • Παραδίδεται πλούσιο, καλογραμμένο υλικό υψηλού επιπέδου στους συμμετέχοντες: πάνω από 150 σελίδες με θεωρία και επιπλέον μελέτες περιπτώσεων στην Ελληνική γλώσσα σε άριστη εκτύπωση με πρακτική βιβλιοδεσία.
  • Eκδίδεται νόμιμη απόδειξη, ή τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών (που μπορείτε να καταχωρίσετε ως επαγγελματική δαπάνη), οπότε ένα πολύ μεγάλο μέρος από τα έσοδα αποδίδονται ως φόροι και στηρίζουν την ελληνική οικονομία!

Παρακολούθηση με απλή βεβαίωση συμμετοχής

Το κόστος είναι 450 ευρώ. Τα 150 ευρώ προκαταβάλλονται για την εγγραφή σε τραπεζικό λογαριασμό σε όποια τράπεζα σας εξυπηρετεί. Το υπόλοιπο των 300 ευρώ καταβάλλεται κατά την προσέλευσή σας στην εκπαίδευση με μετρητά, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα (εκτός Diners).

Πιστοποίηση Ειδικού στο EFT (EFT Practitioner)

Είναι προαιρετική με επιπρόσθετο κόστος 100 ευρώ, τα οποία καταβάλλονται με την παράδοση του υλικού της εξέτασης (μέχρι δύο μήνες μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης στην αίθουσα). Η πληρωμή μπορεί να γίνει με μετρητά, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα (μέχρι δύο άτοκες δόσεις των 50 ευρώ για ορισμένες κάρτες).

Η πιστοποίηση είναι εξαιρετικά χρήσιμη στους επαγγελματίες και επίσης προαπαιτούμενο για την επόμενη και τελευταία βαθμίδα επαγγελματικής κατάρτισης στο EFT.

Εποπτεία Ειδικού στο EFT

Για όποιον το επιθυμεί παρέχεται προαιρετικά ατομική εποπτεία επαγγελματικής εφαρμογής του EFT (πριν ή και μετά την πιστοποίηση) με κόστος 200 ευρώ για συνολικά 5 ώρες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάστημα τριών μηνών. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με καταβολή όλου του ποσού με μετρητά, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή χρέωση κάρτας (χρεωστικής ή πιστωτικής, μέχρι δύο άτοκες δόσεις των 100 ευρώ για ορισμένες κάρτες).

Όλες οι παραπάνω τιμές είναι τελικές με έκδοση νόμιμης απόδειξης ή τιμολογίου.

Σε περίπτωση που θέλετε να γίνει το πρόγραμμα σε δική σας ομάδα και πιθανώς και δικό σας χώρο, το κόστος διαμορφώνεται κατόπιν συμφωνίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πριν κάνετε την εγγραφή σας και τη σχετική πληρωμή, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει τους γενικούς όρους συμμετοχής.

Πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα VISA, MASTERCARD ή AmericanExpress

> Επιστροφή στην κεντρική σελίδα περιγραφής του προγράμματος