Έκτακτες Προσφορές!

Εδώ βρίσκετε τις έκτακτες προσφορές που κάνουμε για τις υπηρεσίες μας.

  • Προσφορά "3270EFT": Για συμμετοχή τριών ατόμων μαζί στο σεμινάριο "Σπάσε τα δεσμά σου με το EFT" πληρώνετε σύνολο μόνο 270 ευρώ (αντί για 360), δηλαδή έχετε συνολική έκπτωση 90 ευρώ! Δηλώστε τη συμμετοχή σας αναφέροντας τον κωδικό 3270EFT στη φόρμα εγγραφής ή τηλεφωνικά. Ισχύει μόνο για τα προγραμματισμένα σεμινάρια που γίνονται στην Αττική.
  • Προσφορά "4350EFT": Για συμμετοχή τεσσάρων ατόμων μαζί στο σεμινάριο "Σπάσε τα δεσμά σου με το EFT" πληρώνετε σύνολο μόνο 350 ευρώ (αντί για 520), δηλαδή έχετε συνολική έκπτωση 170 ευρώ! Ιδανικό για μικρές ομάδες που έχουν ήδη σχηματιστεί από άλλα σεμινάρι ή εκδηλώσεις! Δηλώστε τη συμμετοχή σας αναφέροντας τον κωδικό 3250EFT στη φόρμα εγγραφής ή τηλεφωνικά. Ισχύει μόνο για τα προγραμματισμένα σεμινάρια που γίνονται στην Αττική.

Σημείωση: Οι προσφορές εδώ εμφανίζονται απρογραμμάτιστα και κάποιες από αυτές μπορεί να εμφανιστούν μόνο για λίγες ώρες ή μέρες! Για να τις εκμεταλλευτείτε, θα πρέπει να επισκέπτεστε συχνά τη σελίδα αυτή και μόλις δείτε μία προσφορά που σας ενδιαφέρει να εκδηλώσετε αμέσως ενδιαφέρον, πριν αποσυρθεί η προσφορά!

Τελευταία τροποποίηση σελίδας: 24/08/2017