Γενικές πληροφορίες για την CHANGE

Υπηρεσίες που προωθούν
την αλλαγή, τη βελτίωση, την εξέλιξη!

Είμαστε εδώ για να καλύψουμε τις ανάγκες του σύγχρονου Έλληνα για προσωπική ανάπτυξη και αλλαγή. Ανάγκες για τις οποίες δεν αρκεί η ανάγνωση κάποιου (αμερικανόφερτου συνήθως) βιβλίου, η "κοινή λογική" (αλήθεια, πώς μπορεί να ορίσει κανείς στις μέρες μας την "κοινή λογική" με όλα αυτά τα παράλογα που συμβαίνουν εντός και εκτός Ελλάδας;) οι οι συμβουλές και οδηγίες συγγενών, φίλων και γνωστών μας...

Είμαστε μία πολύ μικρή ομάδα με πολύ μεγάλη καρδιά και θέληση και ικανότητα να προσφέρουμε γνώση και ελπίδα!

Σεβόμαστε τον κάθε πελάτη και προσπαθούμε να του προτείνουμε πάντα την καλύτερη δυνατή λύση σύμφωνα με τις ανάγκες του, ακόμα και αν δεν έχουμε το μέγιστο οικονομικό όφελος από αυτή. Διότι ο άνθρωπος είναι πάντα σημαντικότερος από το κέρδος...

Ακόμα και τα πιο σύντομα σε διάρκεια σεμινάριά μας έχουν ουσία, βάθος και πραγματικό όφελος για τους συμμετέχοντες. Δεν είναι σεμινάρια εντυπωσιασμού και με μοναδικό στόχο να νιώσετε καλά και "ανεβασμένοι".

Προσφέρουμε γνώση πρακτική, με πολλά παραδείγματα, ασκήσεις και συμβουλές για εφαρμογή σε πραγματικές καταστάσεις.

Είμαστε εδώ, στην Ελλάδα, συνεχώς διαθέσιμοι στους πελάτες μας για βοήθεια και υποστήριξη μετά την παροχή της υπηρεσίας, όποτε τη χρειαστούν.

Τέλος, και ίσως αυτό είναι και το σημαντικότερο, στοχεύουμε πάντα στο να κάνουμε τον πελάτη αυτόνομο, ώστε να μπορεί να "σταθεί στα πόδια" του με τις δικές του δυνάμεις και μετά την εκπαίδευση ή τη συμβουλευτική που θα του δώσουμε. Θέλουμε να δίνουμε δεξιότητες, όχι στείρα γνώση!