Προχωρημένη Επαγγελματική Κατάρτιση στο EFT
(Emotional Freedom Techniques® Advanced Practitioner)

Πρόσθετη εκπαίδευση στο EFT για επαγγελματική εφαρμογή με επιπλέον τεχνικές, οδηγίες και πρακτική εξάσκηση

Σε ποιους απευθύνεται το πρόγραμμα;

 • Σε ψυχολόγους, ψυχοθεραπευτές, ψυχιάτρους, συμβούλους, κοινωνικούς λειτουργούς κ.ά. επαγγελματίες της ψυχικής υγείας και της προσωπικής ανάπτυξης, που γνωρίζουν ήδη το EFT σε ικανό βαθμό.
 • Σε όσους επιθυμούν εκπαίδευση ανίστοιχη του EFT Level 3 των AAMET, EFTUniverse, ACEP ή TheAMT και έχουν παρακολουθήσει το σεμινάριο Επαγγελματικής κατάρτισης στο EFT (είναι προαπαιτούμενο).

Παρέχεται πιστοποίηση EFT Advanced Practitioner.

Δείτε εδώ τις ημερομηνίες διεξαγωγής

Συμπληρώστε εδώ την αίτηση συμμετοχής


Στόχοι του προγράμματος

Προσφέρουμε το πρόγραμμα αυτό ώστε κάθε συμμετέχων:

 • Να φτάσει σε προχωρημένο επίπεδο γνώσης του EFT.
 • Να γίνει εξαιρετικά αποτελεσματικός ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις εφαρμογής.
 • Να έχει πολύ πιο γρήγορα αποτελέσματα με το EFT.

Δείτε εδώ τις ημερομηνίες διεξαγωγής

Συμπληρώστε εδώ την αίτηση συμμετοχής


Παροχές και οφέλη για τους εκπαιδευόμενους

 • Σημειώσεις.
 • Tηλεφωνική επίλυση αποριών μέσω email και τηλεφώνου μετά το σεμινάριο
 • Δικαίωμα συμμετοχής σε ομαδικές συναντήσεις πρακτικής και συνεχιζόμενης εκπαίδευσης
 • Βεβαίωση παρακολούθησης και, προαιρετικά, πιστοποιητικό Ανώτερου Ειδικού στο EFT (EFT Advanced Practitioner)

Δείτε εδώ τις ημερομηνίες διεξαγωγής

Συμπληρώστε εδώ την αίτηση συμμετοχής


Γιατί να προτιμήσω το συγκεκριμένο πρόγραμμα από την CHANGE, αντί για κάποιο σεμινάριο του EFT αλλού;

 • Το συγκεκριμένο πρόγραμμα από την CHANGE έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρει τις πιο χρήσιμες προχωρημένες τεχνικές του EFT, ακόμα και πέραν αυτών που δίδαξε ο Γκάρι Κρεγκ, ώστε να περάσετε πραγματικά στο επίπεδο του προχωρημένου εφαρμοστή της μεθόδου. Σε κάθε τεχνική αναφέρουμε πάντα και την προέλευση, ώστε να διερευνήσετε αν θέλετε περισσότερο την τεχνική ή παρόμοιες τεχνικές με αυτήν.
 • Ο εκπαιδευτής και δημιουργός του προγράμματος Υπάτιος Βαρελάς διαθέτει πιστοποίηση γνώσης του EFT από τέσσερις (4) διαφορετικές πηγές: Τον ίδιο τον δημιουργό του EFT Gary Craig (πιστοποίηση EFTCert-Ι), τον AMT (Licensed MET Practitioner) τον AAMET (Certified EFT Level 3 Advanced Practitioner) και την Patricia Carrington (EFT-ADV από την Pace Educational Systems). Εφαρμόζει επαγγελματικά και διδάσκει το EFT από το 2004. Επιπλέον, είναι Master Life Coach και NLP Master Practitioner πιστοποιημένος από το AUNLP. Η πολλαπλή αυτή πιστοποίηση σε συνδυασμό με την πολύχρονη πείρα στο αντικείμενο είναι εγγύηση ότι ο εκπαιδευτής γνωρίζει άριστα το αντικείμενο και ότι μπορεί να σας βοηθήσει άμεσα, ουσιαστικά και αποτελεσματικά ώστε να κάνετε τη ζωή σας καλύτερη με το EFT.
 • Όλο το πρόγραμμα γίνεται απευθείας στην ελληνική γλώσσα, στην οποία έχουν αποδοθεί όλοι οι αγγλικοί όροι. Δεν υπάρχει διδασκαλία σε άλλη γλώσσα με διερμηνεία όπου θα μπορούσε να χάνεται πολύτιμος χρόνος ή να γίνονται παρερμηνείες.
 • Η ομάδα συμμετεχόντων είναι πάντα ολιγομελής, ώστε να συμμετέχουν όλοι ενεργά και να λύνονται δεκάδες απορίες.
 • Η διάρκεια του προγράμματος είναι επαρκής για την ύλη που διδάσκεται, ενώ άλλα σεμινάρια αφιερώνουν ακόμα και το μισό χρόνο για αντίστοιχη ύλη, με λιγότερες ή και καθόλου ασκήσεις, ή ασκήσεις που διαρκούν ελάχιστα και δεν έχουν αντίκρυσμα.

Δείτε εδώ τις ημερομηνίες διεξαγωγής

Συμπληρώστε εδώ την αίτηση συμμετοχής


Προαπαιτούμενα για την παρακολούθηση

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο σεμινάριο είναι να έχετε παρακολουθήσει το πρόγραμμα Επαγγελματικής κατάρτισης στο EFT και να έχετε πιστοποηθεί ως Ειδικός στο EFT από την CHANGE.


Πώς γίνεται η πιστοποίηση;

Η επιτυχής ολοκλήρωση της συμμετοχής σας στην εκπαίδευση οδηγεί, προαιρετικά και υπό προϋποθέσεις, στην έκδοση Πιστοποιητικού EFT Advanced Practitioner.  Για να λάβετε το Πιστοποιητικό θα πρέπει να αποστείλετε στον εκπαιδευτή μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης στην αίθουσα σε εύλογο χρόνο (δύο μήνες):

 1. Ηχογραφημένη συνεδρία (ή απόσπασμα συνεδρίας) διάρκειας τουλάχιστο 60', στην οποία βοηθάτε κάποιον άλλο (π.χ. πελάτη) στην αντιμετώπιση ενός ή περισσότερων ζητημάτων χρησιμοποιώντας αποκλειστικά EFT, με τρόπο που να φαίνεται η χρήση κάποιων από τις προχωρημένες γνώσεις που αποκτήθηκαν στην εκπαίδευση αυτή.
 2. Απαντήσεις σε ερωτηματολόγιο αξιολόγησης, που περιλαμβάνει ερωτήσεις επί των αντικειμένων που διδαχθήκατε.

Κατόπιν αξιολόγησης του υλικού, ο εκπαιδευτής μπορεί να προχωρήσει άμεσα στην έκδοση και αποστολή του Πιστοποιητικού ή να ζητήσει περαιτέρω στοιχεία (π.χ. διευκρινήσεις επί της ηχογραφημένης συνεδρίας, πρόσθετη ηχογράφηση συνεδρίας, προφορική εξέταση μέσω τηλεφώνου/Skype) εάν κρίνει ότι απαιτούνται για την Πιστοποίηση. Εάν και τα πρόσθετα στοιχεία δεν ικανοποιούν, τότε ο εκπαιδευτής δικαιούνται να αρνηθεί την έκδοση Πιστοποιητικού.

Η διαδικασία αυτή είναι απαραίτητη για να διασφαλιστεί το υψηλό επίπεδο γνώσης του EFT που υπονοεί το Πιστοποιητικό.


Πώς θα ζητήσω περισσότερες πληροφορίες ή θα εγγραφώ;

Τηλεφωνήστε στο 211 8000 233 (Αθήνα) ή, εναλλακτικά, στείλτε την αίτησή σας ηλεκτρονικά κάνοντας κλικ εδώ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πριν την εγγραφή διαβάστε τους γενικούς όρους συμμετοχής.

 


To EFT έχει επιδείξει κατά περίπτωση εκπληκτικά αποτελέσματα, ωστόσο δεν υπάρχει καμία εγγύηση ή υπόσχεση ότι θα έχει θετικό αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση εφαρμογής ή/και για όλους όσους το εφαρμόζουν. Επίσης, έχετε υπόψη ότι η χρήση του μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να προκαλέσει ήπια σωματικα συμπτώματα (τα οποία συνήθως παρέρχονται), απρόσμενη εκδήλωση συναισθηματικών εντάσεων πιθανώς αρκετά ενοχλητικών,  αλλαγές στην ικανότητα ανάκλησης συγκεκριμένων αναμνήσεων, στην αντίληψη γεγονότων και καταστάσεων ή ακόμα και στη συμπεριφορά του ατόμου. Οι διοργανωτές και υπεύθυνοι του σεμιναρίου δεν φέρουν ευθύνη για το πώς ο κάθε εκπαιδευόμενος θα χρησιμοποιήσει τελικά το EFT και τα αποτελέσματα ή τις παρενέργειες που πιθανώς να έχει.