Κατάλογος σεμιναρίων για αυτοβελτίωση, προσωπική ανάπτυξη, βελτίωση δεξιοτήτων, απαλλαγή από αυτοπεριορισμούς, επίτευξη στόχων, επαγγελματική και προσωπική επιτυχία

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο που σας ενδιαφέρει, κάντε κλικ στον τίτλο του εφόσον είναι υπογραμμισμένος, διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας.

Για το κόστος συμμετοχής, εφόσον αυτό δεν αναγράφεται στην σελίδα αναλυτικών πληροφοριών του σεμιναρίου, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε. Για ομαδικές και εταιρικές συμμετοχές, ισχύουν ειδικές τιμές και προσφορές.

Σας συνιστούμε να κάνετε εγγραφή (ξεκινώντας από την αποστολή αίτηση συμμετοχής) όσο το δυνατό πιο σύντομα, για δύο πολύ σημαντικούς λόγους:

α) Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε κάθε σεμινάριο είναι περιορισμένος. Με την άμεση εγγραφή σας αποφεύγετε τον κίνδυνο να μην υπάρχει θέση τελικά για εσάς τη συγκεκριμένη ημερομηνία, ιδίως αν υπάρχει μεγάλη ζήτηση. 

β) Η τιμή συμμετοχής (αν δεν είναι δωρεάν) είναι μικρότερη, αν εγγραφείτε νωρίτερα. Επιπλέον, επειδή η τιμή μπορεί να αυξηθεί στο μέλλον, με την εγγραφή σας διασφαλίζετε την τρέχουσα τιμή συμμετοχής, οποιαδήποτε αύξηση και εάν γίνει μέχρι την ημερομηνία διεξαγωγής.

Τις προσεχείς ημερομηνίες διεξαγωγής των παρακάτω σεμιναρίων θα τις βρείτε στο ημερολογιακό πρόγραμμα.

EFT-PBA Νιώσε καλύτερα, ζήσε καλύτερα με EFT -
Emotional Freedom Techniques

Απευθύνεται:

Σε όποιον χρειάζεται μία μέθοδο αυτο-βοήθειας για απαλλαγή από συναισθηματικά φορτία ή προβλήματα με συναισθηματικές συνιστώσες (π.χ. εντάσεις από αναμνήσεις, φοβίες οποιασδήποτε μορφής, υπερβολική ανησυχία, θυμό, θλίψη, απογοήτευση, ψυχοσωματικό πρόβλημα, κ.ά.) χωρίς φάρμακα.

Σε όσους θέλουν να μειώσουν ή να ανακουφιστούν από ψυχοσωματικά προβλήματα, όπως ενοχλήσεις, πόνους και περιορισμούς κίνησης, που προκλήθηκαν από ή χειροτέρευσαν εξαιτίας συναισθηματικών εντάσεων και πιέσεων που "σωματοποιήθηκαν".

Στον καθένα που έχει στόχους που αυτο-σαμποτάρει ή ζορίζεται να επιτύχει λόγω συναισθηματκών αυτοπεριορισμών.

Σε όποιον θέλει να βελτιώσει τη ζωή του άμεσα και γρήγορα με το να αποκτήσει περισσότερη ηρεμία, μεγαλύτερο αυτοέλεγχο συναισθημάτων και συμπεριφορών, λιγότερη "αρνητική ενέργεια", πιο ξεκάθαρη σκέψη με λιγότερα συναισθηματικά μπλοκαρίσματα, μικρότερο συναισθηματικό φορτίο από το παρελθόν, κ.ο.κ.

Περιεχόμενο:

Εισαγωγή στο EFT, βασικές αργές, βασικές τεχνικές, οδηγίες και συμβουλές για χρήση σε διάφορες περιπτώσεις και στην καθημερινότητά μας, πολλά παραδείγματα, βιωματικές ασκήσεις πρακτικής εφαρμογής.

 

 

EFT-PPP Προσωπική Γαλήνη με EFT

Απευθύνεται:

Σε όποιον χρειάζεται μία οργανωμένη, συστηματική και αυτόνομη διαδικασία αυτο-βοήθειας και αυτο-θεραπείας για σταδιακή και οριστική απαλλαγή, σε εύρος χρόνου, από συναισθηματικά βάρη, στρες, προβληματικές συμπεριφορές. Για βελτίωση ποιτότητας ζωής, λειτουργικότητας, τρόπου σκέψης και συμπεριφοράς. Για απαλλαγή από προβληματικές συμπεριφορές όπως εθισμούς και εξαρτήσεις. Για απαλλαγή από ψυχοσωματικά προβλήματα ακόμα και χρόνια.

Περιεχόμενο:

Θεωρία και πρακτική σχετικά με τη βασική τεχνική του EFT, με τη τεχνική αποφόρτισης αναμνήσεων, με τη Διαδικασία Προσωπικής Γαλήνης και τους τρόπους εφαρμογής της. Άμεση εξοικίωση και έναρξη εφαρμογής της διαδικασίας εντός του εργαστηρίου, ώστε κάθε συμμετέχων να τη συνεχίσει μετά αυτόνομα.

 

 

EFT-PRAC Επαγγελματική κατάρτιση στο EFT
(Emotional Freedom Techniques®)

Απευθύνεται:

Στους επαγγελματίες υποστήριξης και υποβοήθησης ανθρώπων για αποκατάσταση ψυχικής υγείας ή προσωπική ανάπτυξη (ψυχοθεραπευτές, συμβούλους, κοινωνικούς λειτουργούς, εναλλακτικούς θεραπευτές, καθοδηγητές, κ.λπ), που θέλουν ένα εργαλείο ταχείας θεραπείας και βοήθειας του πελάτη (το οποίο να μπορεί σε κάποιο βαθμό να χρησιμοποιήσει και μόνος του, αν χρειαστεί).

Σε όσους θέλουν να εφαρμόσουν το EFT σε άλλους, για τους βοηθήσουν να ξεπεράσουν προβλήματα συναισθηματικά και ψυχοσωματικά.

Αντίστοιχο των EFT Level 1 και EFT Level 2 των AAMET, EFTUniverse, ACEP ή TheAMT.

Περιεχόμενο:

Τι είναι το EFT, σε ποιες περιπτώσεις εφαρμόζεται και πώς. Βασικές τεχνικές, παραδείγματα, συντομεύσεις. Τα κλειδιά της επιτυχίας. Πώς να ξεπεράσετε τυχόν αποτυχία. Θέματα εφαρμογής από επαγγελματίες. Συνδυασμός με άλλες μεθόδους και θεραπευτικά πλαίσια.

 

 

EFT-ADV Προχωρημένη Επαγγελματική Κατάρτιση στο EFT
(Emotional Freedom Techniques)

Απευθύνεται:

Σε όσους ενδιαφέρονται για την προχωρημένη επαγγελματική χρήση του EFT και και έχουν παρακολουθήσει το σεμινάριο Επαγγελματικής κατάρτισης EFT (είναι προαπαιτούμενο).

Αντίστοιχο του EFT Level 3 των AAMET, EFTUniverse, ACEP ή TheAMT.

Περιεχόμενο:

Προχωρημένα θέματα εφαρμογής του EFT. Κατάργηση περιοριστικών πεποιθήσεων. Πρόσθετα/εναλλακτικά σημεία κτυπημάτων. Πρόσθετες τεχνικές. Αποκάλυψη κεντρικών ζητημάτων. Προχωρημένες τεχνικές για ψυχοσωματικά προβλήματα.

EFT-BUS1 Διαχείριση στρες και αύξηση απόδοσης στην εργασία με EFT

Απευθύνεται:

Σε στελέχη και υπαλλήλους επιχειρήσεων και οργανισμών οποιουδήποτε μεγέθους και μορφής, σε επιχειρηματίες, σε αυτοαπασχολούμενους, σε οποιονδήποτε μπορεί να βιώνει αυξημένο στρες που σχετιζόμενο με την εργασία, είτε οφείλεται σε αυτήν, τις συνθήκες, τους ανθρώπους, τις καταστάσεις σε αυτήν, είτε ακόμα και σε παράγοντες εκτός εργασίας (π.χ. προσωπική ζωή) αλλά εκδηλώνεται κατά την εργασία. Ιδίως μάλιστα όταν το στρες προέρχεται από συναισθηματική επιβάρυνση, δυσκολία αυτοδιαχείρισης ή/και έχει ψυχοσωματικά συμπτώματα.  

Περιεχόμενο:

Πληροφορίες για το στρες, τις πηγές του για εργαζόμενους και στελέχη. Πώς μας στρεσάρει ο συναισθηματικός εγκέφαλος. Αρνητικά συναισθήματα και επιπτώσεις τους στη διάθεση, στο σώμα, στη σκέψη, στη συμπεριφορά, στην απόδοση. Εισαγωγή στο EFT, και τεχνικές με βιωματική άσκηση. Σενάρια χρήσης. Τεχνική Γρήγορης Χαλάρωσης. Προετοιμασία με νοερή πρόβα kai EFT. Εξατομίκευση χρήσης.